Ring ring

Agriculture_should_not_be_a_State_subject






החקלאות אינם וכרחה להיות יסוד מדינת ישראל





886



סיכום:

CII ארגן היום סמינר בנושא רפורמות בחוק APMC (ועדת תחום התוצרת החקלאית) והשפעתו המתארת את מדינות הדרום. זאת יוזמה בקרב ועדת המשנה לבתי עסק אגרי, שטח CII- דרום.





מילות מפתח:

בניין ציבורי של סוכנויות משלוחים, חברת רשתות הקרירות פאן הודו, חלוצים בגדר הלוגיסטיקה של אזעקות הקור, כלי רכב קפואה ומצוננת





הפקת המאמר:

CII ארגן כעת סמינר בקשר ל רפורמות בחוק APMC (ועדת שוק התוצרת החקלאית) והשפעתו על אודות אתרים הדרום. היא יוזמה על ידי ועדת המשנה לבתי עסק אגרי, אזור CII- דרום.



נבהיר בהזדמנות הוא, מר שנקרלל גורו, יו"ר הפירמה הבינלאומית למכירה ופרסום חקלאי, אמר כיוון המגזר החקלאי זקוק לרפורמות של ממשלות המדינה בהתאמה מתוך מטרה לאפשר בהנעת הכלכלה לקצב צמיחה יקר המצופה על ידי קובעי המדיניות, ארגון רגעים מוצהר לרפורמות במגזר מכריע הגיע לפני יצוץ. מכאן, המשתמש בחקלאות להיות אלמנט עיקרי עדיף שלא יהיה אלמנט ממלכתי, ועל ידי זה להרחיק את הדבר מהפוליטיקה, אמר מר גורו. מתופעל לעודד חקלאות בחוזים מכיוון שהיא מאפשרת להכניס שיטה ושיטות משודרגות לתחום החקלאות - סיפר מר גורו.



לחלוטין APMC שלכל מדינת הודו מחייב את המוצרים החקלאיים להציע לא מורכב בחנויות מוסדרים ממשלתיים. שווקים כדוגמת אלו מטילים מיסים ממשיים אודות כל הקונים, בנוסף לעמלות ולעמלות שגובים המתווכים, אילו מה ברוב המקרים מעניקים מעט בית עסק בנושאים דוגמת איתור סכומים, דירוג אם בדיקה. תוצאות מרכזית בידי תקנה הינה הינה חוסר יכולתם אצל מעבדים וקמעונאים במגזר האישי לצעד את המפעלים מסוים ישירות עם חקלאים או אולי משווקים מאפיינים, דבר זה שמבטל סוכנים מורשים במשימה. חקלאים ואלה אינן מסוגלים להגיע אם חוקי שיש להן מעונינים לרכוש. הגיע אינם משאיר תמריצים לחקלאים לשדרג, ומעכב מאמצים מעטות וזרות בטווח תהליכי המאכלים.



ובנוסף, נאם בפני הקהל מר סיווקומאר, יו"ר ועדת המשנה למשרדים אגרי, מקום CII- דרום ומנכ"ל אגרי, ITC בע"מ הודיע כיוון ביזנס אגרי בהודו ישנם בנקודת חוץ. לאחר ששטנו בכלכלת המחסור לכלכלה בנות עודף בדגנים, דרוש שהממשלות בליבם והמדינה יכירו בצורך בצמיחה מקיפה מתוך מטרה לבנות את אותו החקלאות בהודו. כללי סיבקומאר הדגיש את ההקשר לדיון היום כיוון למרות העסקת בעיקרון -57% מאוכלוסיית ארצנו, החקלאות תורמת 27% לתוצר אצל הודו. העיוות זה בוודאי נהיה אחר החקלאות הן לא למחולל תעסוקה רנטבילי, ומשום כך, בהתאם לתפיסה העולמית, הודו חייבת לחצוב הזדמנויות בגדר הייצוא החקלאי. גידול חוזים ושיווק לייב לרשתות השיווק ויחידות העיבוד הם צורך מעשי השעה שאמר. צריכות דיני לעמידה בצרכים האלו, שהמזוזה זקוקות למנגנוני שיווק אתרים חלופיים. כתוצאה מזה, רפורמות בחוק APMC מתאימות בבעיות יחודיים, הוסיף.



פרזנטור S Raghunath מהמכון ההודי לניהול-בנגלור הדגיש את החולה ברשתות הפצה יעילה ויעילה לייצור חקלאי ומתן שקיפות בקרב דרישות היצע. וזאת משום תכליתו החשובה על ידי כלל ה- APMC נתפסה למנוע הצטברות ניצול של חקלאים בידי מתווכים שונים, נדרשו רפורמות בחוק, בעלות החלפת פנים בידי החקלאות ושרשרת האספקה ​​החקלאית, סבר פרופ 'ראגונת. הודו היא יצרנית הירקות הרצינית במדינות שונות בעולם, בעלויות נתח בסיסי בקרב 15% מהתוצרת הגלובלית. 8% מהפירות העולמיים מיוצרים בהודו, ומדורגים אותם בסקטור השני בענף העולמי. למרות זאת, יש איבוד מצטבר רב אצל 40% בהודו, ככה הודיע ​​פרופ 'ראגונת. לדבריו, בסיס לקויה והיעדר שרשרת אספקה ​​מאורגנת שיש הגורם העיקרי לפער זה. לכן, רפורמות במגזר זה הזמן צריכות להדביק אחר קצב ההתפתחות במשק והפיזור וההשתתפות בידי השחקנים המאורגנים במגזר יסירו אחר הליקויים, סבר פרופ 'ראגונת.



המרכז מבקש מהמדינות לתפעל את אותה רוב APMC



תוך כדי כך לתת סיוע לחקלאים לשווק ישירות אחר תוצרתם לתעשייה, לחוות גידול חוזים ולהקים שווקים תחרותיים במגזר האישי והשיתופי, המרכז ביקש מממשלת הארץ לסדר את אותן חוק פרסום תוצרת חקלאית.




בהתאם שבית הדין הנוכחי, תעשיית העיבוד אינה זכאית לייצר באופן ישיר מחקלאים. החקלאי ואלו מוגבל מלהתקשר בחוזה לייב בעלויות כל יצרן מכיוון שנדרש לתעל את התוצרת על ידי שווקים מוסדרים. מגבלות האלו קיימות כמניעה לחקלאים, למסחר ולתעשיות.



הממשלה אישרה בשנים האחרונות תוכנית מגזרית מרכזית שכותרתה טכנולוגיה / חיזוק תשתיות שגשוג חקלאיות, מקום ותקינה.



בהתאם התוכנית, תינתן סבסוד משימות צמוד אשראי על ומחיר ההון בידי בסיס גבוהה או שמא מלאי מסוימת לשיווק סחורות חקלאיות ולחיזוק ומודרניזציה אצל השווקים החקלאיים הנמצאים, בסיטונאות, כפריות עד במגזרים שבטיים.



התוכנית מתייחסת לרפורמות בחוק מדינת ישראל המתעסקות בשוק הרחב חקלאיים (APMC Act). סיוע כחלק מ התוכנית הראשונה יינתן במדינות המתקנות את לחלוטין ה- APMC.



המרכז ביקש מממשלות ארצנו ליידע במידה ו בוצעו שיפורים חשובים לחוק ה- APMC, ע"מ להודיע ​​למדינות הרפורמות המתארת את תחולת התוכנית.




במקביל ל המרכז, התחום מבקש ואלה בתיקון לחוק ה- APMC מכיוון שהוא מגביל את צמיחת הסחר בסחורות חקלאיות.



משטר המדיניות הנוגע לסחר פנימי היא בעצם מגביל במיוחד. המגזר החקלאי ממשיך ליטול מאופק על ידי שפע שליטה, שהונהגו בתקופתו של המחסור, דיווח ה- PHDCCI.



בינתיים, מערכת מבוזרת בידי לקיחת חיטה ואורז תהפוך את אותן ערכה ל ההפצה הציבורית לחסכונית שנתיים, הודיע הממשלה.




Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE